1

Rejsen mod Øst - Abekongens breve og rejsedokumentation

Abekongens breve fra hans rejse til Kina i søgen efter sandheden er blevet samlet og udgives nu sammen med rejsedokumentation i bogform. Det er blevet en fantastisk flot bog både indholdsmæssigt og æstetisk ikke mindst på grund af den smukke rejsedokumentation i kinesisk tegnestil.

Abekongen har været en verdenskendt og elsket legende siden udgivelsen af Rejsen mod Vest, et kinesisk folkeeventyr fra 1500-tallet. Man kender ham som den dristige og listige og til tider anarkistiske abe evigt søgende efter sandheden. Hans eventyrlige rejser og farlige bedrifter har inspireret og underhold børn og voksne igennem adskillige generationer.

Derfor er det en stor begivenhed, at fortsættelsen: Rejsen mod Øst - Abekongens breve og rejsedokumentation nu udgives. Det er på initiativ af Abekongens hustru Inger, redaktør for den Magiske Avis, at denne bog er blevet til.

Bogreceptionen i forbindelse med udgivelsen af bogen Rejsen mod Øst - Abekongens breve og rejsedokumentation,

finder sted lørdag den 9. januar 2010  fra kl.15.00 til kl.19.00,

Koh-i-noor,
Dybbølsgade 60,
1721 København V


Hvis du er interesseret i at se eller købe bogen er du velkommen til ringe til Tijana på 60623669 og tijana.miskovic@gmail.com eller besøge Møllegades Boghandel, Møllegade 8a, 2200 København N,
http://moellegadesboghandel.dk/ bogen koster 150 kr. 


billeder fra udstillingen
/pictures from the exhibition

2

3

4

5