Tine oksbjerg

Burn Baby Burn

1
Foto Khaled Barakeh


Tine Oksbjerg
Burn Baby burn
Fernisering: 23 Januar kl. 17.00 – 20.00

Åben: Lørdag d. 24. januar til søndag d. 1. febuar 2009
Fredag - søndag Kl.14.00 – 17.00


Koh-i-noor
Dybbølsgade 60
1721 København V
koh-i-noor.org

Koh-i-noor byder velkommen til premiere på videoværket Burn Baby Burn, af Tine Oksbjerg.

I Videoen Burn Baby Burn placeres vi midt i en anspændt situation, som vidne til et psykologisk drama om magt og begær, der udspiller mellem en mand og en kvinde. Scenariet udfolder sig indenfor rammerne af et veludrustet grill-eksteriør med udendørskøkkenets overflod af madvarer, der peger i retning af traditionelle stilleben og vanitasfremstillinger. Burn Baby Burn sætter en magtforhandling i spil. Et spil der synes at indhylle kønnenes roller og identitet i et røgslør, som efterlader os i en tilstand af uvished.

Tine Oksbjerg arbejder med foto og video narrationer. Hendes arbejder undersøger den minimale fortælling som ligger i sociale situationer og psykologiske tilstande, hvori spørgsmål vedrørende identitet bringes i fokus. Værkerne kan betragtes som en art udvidet tableauer, brudstykker af en større fortælling der ligger uudsagt hen.

Scenerierne er rekonstruktioner af situationer fra hverdagslivet, ofte kombineret med kunsthistoriske referencer. Mediernes forførende potentialer benyttes som dragende drivkraft i narrationerne, der herved udvider den minimale handling i en ofte uforløst forventning og intensitet.
Burn Baby Burn er støttet og sponsoreret af:

 

2